Vloerkleed reinigen

Of uw vloerkleed nu in de entreehal ligt, in uw woonkamer of elders in uw huis; u wilt dat deze er goed bij ligt. Een vlek valt al heel snel op en huisstofmijt manifesteert zich zonder pardon. Bent u iemand die deze dingen liever niet heeft? Bel dan snel Stoomreinigen.nl!

Gratis online uw prijs berekenen

Gratis offerte binnen 1 minuut
Afspraak binnen 3 minuten
Échte professionals 
+5 jaar ervaring

Gratis online uw prijs berekenen

Hoe werkt het stoom reinigen van mijn vloerkleed?

Wij zorgen ervoor dat ons goed getrainde personeel uitgerust is met professionele apparatuur. Deze apparatuur produceert stoom dat wel 170 graden warm wordt en dat is nodig ook. Deze warme stoom zorgt ervoor dat de bacteriën die zich diep in de vezels van uw vloerkleed nestelen losgeweekt worden en gereinigd kunnen worden. Zo hoeft u niet een schadelijke stof zoals baking soda te gebruiken waar u meer schade dan profijt uit haalt.

Wat kost het om een vloerkleed te laten reinigen?

Wij maken offertes op maat, een offerte die u binnen 1 minuut ontvangt! De reden dat alles op maat gemaakt is, is omdat elke klus uniek is. Zo zorgen wij ervoor dat u altijd het juiste maatwerk ontvangt. Wij doen ons werk door heel Nederland, maar dit betekent niet dat we de klant uit het oog zijn verloren. Dingen die mee kunnen spelen aan de mogelijke kosten van uw vloerkleed reinigingsofferte zijn bijvoorbeeld de oppervlakte, de stof en hoe vies het vloerkleed is.

Waarom zou ik mijn vloerkleed laten reinigen?

Vloerkleden kunnen vrij snel heel prijzig worden wanneer u kiest voor kwaliteit. Door uw vloerkleed op regelmatige basis te laten reinigen, zorgt u ervoor dat deze langer mee gaat. Een goed onderhouden vloerkleed is namelijk een langdurig vloerkleed. Het zou zonde zijn wanneer u een vloerkleed gekocht heeft en deze na een jaar al weer kunt weg doen.

Uw vloerkleed laten reinigen heeft ook voordelen op gezondheidsvlak. Zo hoopt huisstofmijt, wat de meest voorkomende reden is voor neusallergieën, zich al gemakkelijk op in vloerkleden. Ook kunnen bacteriën en zelfs schimmels zich ophopen op plekken die u helemaal niet ziet. Deze bacteriën, in combinatie met vieze geuren, kunnen de lucht in de ruimte waar dit kleed licht direct aantasten. Daarom raden wij ook voor uw gezondheid aan om regelmatig uw vloerkleed te laten reinigen.

Onze werkwijze

Voorinspectie

Allereerst is er een voorinspectie nodig voordat wij een behandelplan in actie zetten. Wij kunnen bijvoorbeeld wel uw meubels gaan insprayen met interieur reiniger, maar als er geen vlekken zijn dan is dit natuurlijk nodig. Wij werken zowel snel als efficiënt. Efficiënt werken kan natuurlijk enkel met een goede voorinspectie!
1

Insprayen met interieur reiniger

Door uw meubilair in te sprayen met interieur reiniger, weken wij hardnekkige vlekken los die anders moeilijker los komen bij de stoomreiniging. Onze methodische aanpak zorgt er voor dat wij een goed resultaat kunnen neerzetten!
2

Machinaal borstelen

Tijdens de voorinspectie worden uw meubels geborsteld met zorg, zo zorgen wij er voor dat uw meubels niet beschadigd raken. Door diep te borstelen kunnen wij het diepe vuil van uw meubels los krijgen, dit maakt het gehele proces gemakkelijker. Daarnaast gebruiken wij ook milieuvriendelijke middelen.
3

Stoomreiniging

Daarna gaan we over naar de diepreiniging en dus het reinigen van uw meubels. Met hoge druk stoom halen we eventuele vlekken en oneffenheden uit uw bank.
4

Droog stofzuigen

Na de stoomreiniging komt droog stofzuigen. Ook hier komt onze professionele apparatuur weer aan bod. Als er een huisstofmijt of viezigheid zich verstopt in uw meubels, dan vinden wij deze!
5

Premium impregnatie

Tijdens de reiniging doen wij een gratis basis impregnatie van uw meubels. Dit zit verwerkt in onze reinigingsproducten. Heeft u liever een premium impregnatie omdat u uw meubels echt goed wilt beschermen? Daar schrijven wij verder hier onder meer over!
6

Vieze geuren zijn niet wenselijk

En dit begrijpen we maar al te goed. Deze nare geuren zijn een doorn in het oog (en de neus) voor elke bewoner en gast. U kunt ervoor kiezen om een tijdelijke oplossing te vinden in luchtverfrisser of u kiest ervoor om dit probleem permanent op te lossen. Dit doet u door uw vloerkleed te laten reinigen door een professionele partij zoals Stoomreinigen.nl. Hoewel wij onszelf hier aanraden als oplossing voor het probleem, zijn wij ervan overtuigd dat het geurprobleem van uw vloerkleed door ons opgelost kan worden. Twijfelt u of dit klopt? Neem dan contact met ons op en we leggen haarfijn uit hoe wij uw probleem gaan oplossen.

Contact

Veel gestelde vragen

Kunnen jullie alle vlekken verwijderen?

Als vuistregel hanteren wij dat 95% van de vlekken verwijderd kunnen worden uit uw meubilair. Helaas zijn er vlekken die zeer moeizaam tot niet volledig uit uw meubels gehaald kunnen worden. Denk hier bij aan vlekken als: inktvlekken, rode wijn vlekken en bloedvlekken. Daarnaast spelen ook nog andere factoren mee: welke stof heeft het meubelstuk, welke kleur heeft het meubelstuk en hoe hardnekkig is de vlek. Twijfelt u over de bestrijdbaarheid van uw vlek? Neem dan even contact met ons op.

Hoe lang blijft impregnatie beschermend?

Aan de hand van het meubilair dat geïmpregneerd is, zal de impregnatie tussen de zes en twaalf maanden aanwezig zijn op uw meubels.

Op welke dagen kunnen jullie langskomen?

Van maandag tot en met zaterdag zijn wij onderweg om al uw stoomreinigingsproblemen op te lossen. Let er wel op dat onze zaterdagen zeer druk zijn. Bent u enkel op deze dag beschikbaar, dan raden wij aan op tijd te reserveren.

Zijn jullie ook in de avond beschikbaar?

Wij zijn ook in de avond beschikbaar om te stoom reinigen. Wij realiseren ons dat veel mensen overdag werken en komen u zo graag tegenmoet.

Krijg ik een factuur van jullie werkzaamheden?

Ja, u ontvangt een factuur van de uitgevoerde werkzaamheden. Deze krijgt u direct na de uitvoering opgestuurd via uw opgegeven e-mailadres.

Landelijk beschikbaar

Wij helpen klanten door het hele land, dit doen wij door een geoptimaliseerde routeplanning te hanteren. Op deze manier kunnen wij zo veel mogelijk mensen de persoonlijk service bieden die zij verdienen. Via deze weg kunnen wij elke reinigingscrisis zo snel mogelijk aanpakken, u wilt immers niet langer met een vies vloerkleed in huis zitten dan nodig. Is er ook nog ander meubilair dat gereinigd moet worden in uw huis? Schroom dan niet om eens te kijken bij onze andere diensten, wij stomen al uw meubilair graag voor u klaar!

Bekijk onze portfolio!

Onze resultaten
vloerkleed