Matras reinigen

Op matrassen komen de meest ondoordringbare vlekken. Dit is niet het geval voor Stoomreinigen.nl! Met onze hoge druk stoomtechniek zorgen wij ervoor dat uw matras weer zo goed als nieuw is. Benieuwd hoe wij dit doen? Lees dan verder.

Gratis online uw prijs berekenen

Gratis offerte binnen 1 minuut
Afspraak binnen 3 minuten
Ɖchte professionals 
+5 jaar ervaring

Gratis online uw prijs berekenen

Hoge druk stoom, 170 graden aan diepreiniging

Allereerst raden wij aan om professionele apparatuur dat stoom kan genereren enkel door getrainde professionals te laten gebruiken. Onze experts worden intern opgeleid om de best mogelijke service te kunnen leveren. Door hoge druk stoom te gebruiken zorgen onze medewerkers ervoor dat vlekken, bacteriƫn en zelfs huisstofmijt verleden tijd zijn. Hierdoor hoeft u geen chemicaliƫn te gebruiken die funest zijn voor uw matras.

matras stoomreinigen
matras stoomreinigen

Bacteriƫn houden niet van onze behandelingen

De stoom- en dieptereinigingen die wij uitvoeren op matrassen zorgen ervoor dat bacteriĆ«n een veel kleinere kans hebben om zich te nesten binnen of op uw matras. Naast het feit dat ook vuil, vet en allemaal soorten vlekken uit het matras gehaald worden met onze werkzaamheden, zijn ook bacteriĆ«n verleden tijd. Door uw matras te laten reinigen door een professional die weet hoe hoge druk stoom het beste toegepast kan worden, zorgt u ervoor dat bacteriĆ«n die niet zichtbaar zijn Ć³Ć³k verdwijnen! Bent u koppig en gebruikt u hier zelfstandig producten zoals azijn of baking soda voor? Dan hopen we dat u een paar honderd euro aan de kant heeft liggen, want dat zal u een nieuw matras al snel kosten.

Onze werkwijze

Voorinspectie

Allereerst is er een voorinspectie nodig voordat wij een behandelplan in actie zetten. Wij kunnen bijvoorbeeld wel uw meubels gaan insprayen met interieur reiniger, maar als er geen vlekken zijn dan is dit natuurlijk nodig. Wij werken zowel snel als efficiƫnt. Efficiƫnt werken kan natuurlijk enkel met een goede voorinspectie!
1

Insprayen met interieur reiniger

Door uw meubilair in te sprayen met interieur reiniger, weken wij hardnekkige vlekken los die anders moeilijker los komen bij de stoomreiniging. Onze methodische aanpak zorgt er voor dat wij een goed resultaat kunnen neerzetten!
2

Machinaal borstelen

Tijdens de voorinspectie worden uw meubels geborsteld met zorg, zo zorgen wij er voor dat uw meubels niet beschadigd raken. Door diep te borstelen kunnen wij het diepe vuil van uw meubels los krijgen, dit maakt het gehele proces gemakkelijker. Daarnaast gebruiken wij ook milieuvriendelijke middelen.
3

Stoomreiniging

Daarna gaan we over naar de diepreiniging en dus het reinigen van uw meubels. Met hoge druk stoom halen we eventuele vlekken en oneffenheden uit uw bank.
4

Droog stofzuigen

Na de stoomreiniging komt droog stofzuigen. Ook hier komt onze professionele apparatuur weer aan bod. Als er een huisstofmijt of viezigheid zich verstopt in uw meubels, dan vinden wij deze!
5

Premium impregnatie

Tijdens de reiniging doen wij een gratis basis impregnatie van uw meubels. Dit zit verwerkt in onze reinigingsproducten. Heeft u liever een premium impregnatie omdat u uw meubels echt goed wilt beschermen? Daar schrijven wij verder hier onder meer over!
6
matras

Heeft u een nieuw matras gekocht? Hier zijn wat tips!

Een nieuw matras is, naast een dure aankoop, ook een investering in uzelf. Het zorgt doorgaans voor een betere nachtrust en het liefste gebruikt u deze direct. Dit raden wij echter af: geef uw matras namelijk 72 uur de tijd om te luchten wanneer u deze uit de verpakking haalt. Hierdoor kunnen alle chemische stoffen waar deze tijdens de productie mee in aanraking is gekomen verdwijnen. Zelfs door niks te doen kunt u dus ook al zelfstandig uw matras reinigen. Wij raden aan om het luchten in een goed geventileerde ruimte te doen, anders blijven de chemicaliƫn alsnog hangen.

Hoewel er anti-allergie hoezen op de markt zijn om huisstofmijt te voorkomen, raden wij aan om alsnog voor een diepreiniging voor uw matras te gaan. Waarom zou u ervoor kiezen om een hoes om uw matras heen te doen wanneer u er ook voor kan kiezen om huisstofmijt te verwijderen?

Vraag uw offerte aan!

Het is goed voor uw gezondheid

U slaapt dagelijks op uw matras, gemiddeld gezien hoort u rond de acht uur te slapen. Dit zijn acht uur waarin u in direct contact komt met uw matras. Wanneer u deze niet regelmatig laat reinigen kan dit een negatieve impact hebben op uw gezondheid, iets wat niemand wilt natuurlijk. De eerder genoemde huisstofmijten en bacteriƫn zijn simpelweg niet goed voor uw gezondheid. Daarnaast zorgt een diepreiniging stoomproces van uw matras er ook voor dat ongewenste geuren en vlekken uit uw matras gehaald worden. Stomen is dus aan te bevelen als uw matras vies is, u allergisch bent of u bewust bezig wilt zijn met uw gezondheid.

matras

Veel gestelde vragen

Kunnen jullie alle vlekken verwijderen?

Als vuistregel hanteren wij dat 95% van de vlekken verwijderd kunnen worden uit uw meubilair. Helaas zijn er vlekken die zeer moeizaam tot niet volledig uit uw meubels gehaald kunnen worden. Denk hier bij aan vlekken als: inktvlekken, rode wijn vlekken en bloedvlekken. Daarnaast spelen ook nog andere factoren mee: welke stof heeft het meubelstuk, welke kleur heeft het meubelstuk en hoe hardnekkig is de vlek. Twijfelt u over de bestrijdbaarheid van uw vlek? Neem dan even contact met ons op.

Hoe lang blijft impregnatie beschermend?

Aan de hand van het meubilair dat geĆÆmpregneerd is, zal de impregnatie tussen de zes en twaalf maanden aanwezig zijn op uw meubels.

Op welke dagen kunnen jullie langskomen?

Van maandag tot en met zaterdag zijn wij onderweg om al uw stoomreinigingsproblemen op te lossen. Let er wel op dat onze zaterdagen zeer druk zijn. Bent u enkel op deze dag beschikbaar, dan raden wij aan op tijd te reserveren.

Zijn jullie ook in de avond beschikbaar?

Wij zijn ook in de avond beschikbaar om te stoom reinigen. Wij realiseren ons dat veel mensen overdag werken en komen u zo graag tegenmoet.

Krijg ik een factuur van jullie werkzaamheden?

Ja, u ontvangt een factuur van de uitgevoerde werkzaamheden. Deze krijgt u direct na de uitvoering opgestuurd via uw opgegeven e-mailadres.

matras

Matras reinigen voor ieder budget

Door onze scherpe prijzen proberen wij iedereen te helpen die zijn of haar matras gereinigd wilt hebben. Zo hebben wij, naast onze gratis impregnatie, ook in onze service opgenomen dat wij geen aanrijkosten of administratiekosten verrekenen. Wij zijn van plan u te overtuigen door uitstekende kwaliteit te leveren met geweldige service, niet door torenhoge prijzen te rekenen. Wij raden aan om regelmatig uw matras te reinigen, wij raden niet aan om elke keer veel geld uit te moeten geven!