Welkom

Welkom bij dé specialist voor het stoomreinigen van uw geliefde meubilair in heel Nederland en België. Laat uw meubels vakkundig schoonmaken door onze specialisten. Geef vuil en vlekken niet langer de kans. Wij komen graag bij u op locatie om uw meubels weer helemaal fris te maken!

Gratis offerte in 1 minuut
Door heel Nederland & België
Ontgeuren & vlekken verwijderen
Meer dan 5 jaar ervaring

Stoomreiniging op 170 graden

Hoewel 170 graden hoog klinkt, is dit absoluut nodig om alle bacteriën uit uw meubels te krijgen. Stoom reinigen op 170 graden zorgt ervoor dat het vuil en de bacteriën los gemaakt worden én verwijderd worden. Zo hoeft u geen schadelijke chemicaliën te gebruiken op uw geliefde meubilair.

Ervaringen

Anti bacteriële behandeling

Zoals we al benoemden heeft een stoom- en dieptereiniging ook een anti bacteriële werking. Natuurlijk haalt onze werkwijze ook vlekken, vuil en viezigheid uit uw meubels. Maar diepgegronde bacteriën weghalen via stoom reiniging is nét zo belangrijk. Met een spons en wat azijn kunt u wellicht de vlekken uit uw nieuwe sofa krijgen, maar met een goede stoom reiniging bestrijdt u ook de bacteriën die in het stof van uw meubels zitten. Daarnaast richt onze werkwijze geen schade aan uw meubels aan, waar middelen zoals azijn dit wel doen.

Vragen?

Onze werkwijze

Voorinspectie

Allereerst is er een voorinspectie nodig voordat wij een behandelplan in actie zetten. Wij kunnen bijvoorbeeld wel uw meubels gaan insprayen met interieur reiniger, maar als er geen vlekken zijn dan is dit natuurlijk nodig. Wij werken zowel snel als efficiënt. Efficiënt werken kan natuurlijk enkel met een goede voorinspectie!
1

Insprayen met interieur reiniger

Door uw meubilair in te sprayen met interieur reiniger, weken wij hardnekkige vlekken los die anders moeilijker los komen bij de stoomreiniging. Onze methodische aanpak zorgt er voor dat wij een goed resultaat kunnen neerzetten!
2

Machinaal borstelen

Tijdens de voorinspectie worden uw meubels geborsteld met zorg, zo zorgen wij er voor dat uw meubels niet beschadigd raken. Door diep te borstelen kunnen wij het diepe vuil van uw meubels los krijgen, dit maakt het gehele proces gemakkelijker. Daarnaast gebruiken wij ook milieuvriendelijke middelen.
3

Stoomreiniging

Daarna gaan we over naar de diepreiniging en dus het reinigen van uw meubels. Met hoge druk stoom halen we eventuele vlekken en oneffenheden uit uw bank.
4

Droog stofzuigen

Na de stoomreiniging komt droog stofzuigen. Ook hier komt onze professionele apparatuur weer aan bod. Als er een huisstofmijt of viezigheid zich verstopt in uw meubels, dan vinden wij deze!
5

Premium impregnatie

Tijdens de reiniging doen wij een gratis basis impregnatie van uw meubels. Dit zit verwerkt in onze reinigingsproducten. Heeft u liever een premium impregnatie omdat u uw meubels echt goed wilt beschermen? Daar schrijven wij verder hier onder meer over!
6

Vlekken Verwijderen

Vlekken in uw meubilair zijn meer dan ongewenst, het ziet er simpelweg niet fris uit. Wanneer u gasten over de vloer heeft wilt u natuurlijk dat zij geen vlekken opmerken in uw bank. Als u een tijdelijke oplossing zoekt, dan kunt u zelf proberen deze vlekken te verwijderen. Hiermee loopt u wel een hoog risico om uw meubels te beschadigen. Wilt u er zeker van zijn dat de vlekken écht uit uw meubels gaan? Laat uw geliefde meubilair dan stoom reinigen door een professional van Stoomreinigen.nl. Met onze eerder genoemde gratis coating zorgen wij ervoor dat uw meubels, na het stoom reinigen, zowel vlek vrij zijn als optimaal beschermd!

Ontgeuren

Naast vlekken kunnen nare geurtjes in uw bank of ander meubilair ook zeer ongewenst zijn. Luchtverfrisser werkt maar voor een paar minuutjes voordat de permanente vieze geur weer de overhand neemt. Om deze reden bieden wij ook een geurbehandeling aan waar nodig. Dit doen wij, net zoals de coating, als gratis extra service. Zo maken wij uw leefomgeving in huis weer een stuk frisser!

Professionele apparatuur

Wij doen stoom reinigen met professionele apparatuur. Op deze manier kunnen wij een niveau van werken aanhouden wat een normaal huishouden niet zelf zou kunnen. Doordat wij investeren in de beste apparatuur gaat stoom reinigen ons sneller af dan de meeste concurrenten. Stoomreiniging op 170 graden werkt immers het beste met professionele apparatuur. Wanneer wij vlekvrij zeggen, dan bedoelen we ook écht vlekvrij!

Kwaliteitsgarantie

Onze stoomreiniging experts zijn intern opgeleid. Zo zorgen wij ervoor dat u kunt genieten van een kwaliteitsgarantie! Wij zijn zo zeker van onze kwaliteit dat we u niet eens voorrij- en administratiekosten in rekening brengen. Wij geloven erin dat u zo geniet van onze kwaliteit en nazorg dat u onze services aanraadt bij uw familie en vrienden.

Gelooft u ons niet? Vraag dan een gratis offerte aan en kom er vanzelf achter hoe goed onze service is!

Basis impregnatie

Impregneren is, zoals we eerder benoemden, een soort coating over uw meubel heen plaatsen zodat deze langer beschermd blijft tegen nare vlekken én deze makkelijker te verwijderen zijn in de toekomst. Bij elke stoom reiniging die wij doen bieden wij een gratis basis impregnatie aan zodat uw meubels langer mee kunnen. Sommige huishoudens hechten veel waarde aan hun meubels, wat wij compleet begrijpen. Om deze reden bieden wij ook een premium impregnatie aan

Premium impregnatie

Een premium impregnatie is een nóg betere en intensievere behandeling van uw meubels dan de basis impregnatie. Wanneer u naast het stoom reinigen ook echt zeker wilt weten dat uw meubels vuil- en vlekken blijven afstoten? Dan kiest u voor een premium impregnatie!

Door de impregnatie laag die toegediend wordt op uw meubel krijgen bacteriën en vlekken minder goed de kans om zich te hechten aan uw bank.

Stop met producten als azijn
en bakingsoda

Wij drukken iedereen op het hart om alstublieft te stoppen met het gebruik van producten zoals azijn en bakingsoda. Dit is niet enkel veel minder effectief dan stoom reinigen, maar kan zelfs schadelijk zijn voor uw meubilair! Bij Stoomreinigen.nl zijn we een expert in het reinigen van uw meubels, maar zelfs wij kunnen met stoom reinigen niet uw meubels repareren. Bent u van plan om nog lang te genieten van uw meubels? Maak deze dan niet ‘schoon’ met azijn, bakingsoda of soortgelijke producten!

Bekijk onze resultaten!

Geoptimaliseerde routes planning

Doordat wij door heel Nederland werken, van maandag tot en met zaterdag, werken wij met een geoptimaliseerde routes planning. Zo kunnen wij u helpen met uw stoomreiniging benodigdheden op een zo kort mogelijke termijn. Meubels stoom reinigen is vaak een noodgeval, daarom proberen wij iedereen zo snel mogelijk te helpen.

Onze geoptimaliseerde routes planning helpt hier enorm bij, neem dus zo snel mogelijk contact op voor een gratis offerte!

Voor alle bankstellen

Het maakt voor ons niet uit welk bankstel u heeft of waar deze van gemaakt is, wij stoom reinigen ze allemaal! Onze experts werken secuur, snel en professioneel. Zo krijgen zij de meest hardnekkige vlek uit de meest delicate stof. Het enige wat u hoeft te doen is een gratis offerte aanvragen en een kopje koffie klaarzetten.

Lees meer over bankreinigen