Eetkamerstoelen reinigen

Eetkamerstoelen zijn een belangrijk onderdeel van uw eetkamer. Zowel uw gezin als mogelijke gasten zullen hier op zitten onder het genot van heerlijk eten. Het is jammer wanneer de sfeer verpest wordt door vieze geuren of vlekken in uw eetkamerstoelen. Bovendien nodig je dan minder graag gasten uit. Vandaar dat wij de best mogelijke reiniging voor uw eetkamerstoelen aanbieden!

Gratis online uw prijs berekenen

Gratis offerte binnen 1 minuut
Afspraak binnen 3 minuten
Échte professionals 
+5 jaar ervaring

Gratis online uw prijs berekenen

Laat uw eetkamerstoelen eenvoudig reinigen

Onze zelf opgeleide experts zijn precies dat: experts! Met meer dan vijf jaar aan ervaring kunnen ze als geen ander uw eetkamerstoel diep reinigen. Wat bedoelen we met diep reinigen eigenlijk? Door stoomreiniging op hoge temperaturen te gebruiken, in dit geval op 170 graden, zorgen wij ervoor dat ook het niet zichtbare vuil uit uw eetkamerstoel verwijderd wordt. Deze droge stoom zorgt ervoor dat al het vuil letterlijk los gekweekt wordt uit uw stoel zodat deze compleet gereinigd is.

Onze voorbeelden

Waarom uw eetkamerstoelen reinigen goed is voor uw gezondheid

Dat leest u goed, uw eetkamerstoelen laten reinigen is goed voor uw gezondheid! Dit heeft er mee te maken dat onzichtbaar vuil zich kan ophopen tot schimmels of grote bacteriële bronnen. U zou er niet voor kiezen om op een schimmel te gaan zitten wanneer u deze ziet, dus waarom wel wanneer u deze niet ziet? Daarnaast helpt het ook tegen huisstofmijt. Huisstofmijt is veruit de meest voorkomende factor omtrent neus allergieën. Heeft u vaak een loopneus thuis en begrijpt u maar niet waarom? De kans is groot dat dit komt door uw meubilair.

Veel gestelde vragen

Zet uw stoel niet in de spoel

De meeste chemicaliën zijn ongelooflijk slecht voor uw eetkamerstoelen. Of u stoffen, leren of houten stoelen heeft, maakt niet uit. De meeste huis-, tuin- en keuken chemicaliën zijn op zowel de korte als de lange termijn schadelijk voor uw stoelen. Wij raden daarom ook iedereen af om producten zoals baking soda of azijn te gebruiken. Deze beschadigen niet alleen de oppervlakte, maar kunnen ook niet repareerbare schade in de structuur van uw stoel veroorzaken. Wilt u nog lang op uw eetkamerstoelen kunnen zitten? Laat uw eetkamerstoelen dan professioneel reinigen door Stoomreinigen.nl!

Onze werkwijze

Voorinspectie

Allereerst is er een voorinspectie nodig voordat wij een behandelplan in actie zetten. Wij kunnen bijvoorbeeld wel uw meubels gaan insprayen met interieur reiniger, maar als er geen vlekken zijn dan is dit natuurlijk nodig. Wij werken zowel snel als efficiënt. Efficiënt werken kan natuurlijk enkel met een goede voorinspectie!
1

Insprayen met interieur reiniger

Door uw meubilair in te sprayen met interieur reiniger, weken wij hardnekkige vlekken los die anders moeilijker los komen bij de stoomreiniging. Onze methodische aanpak zorgt er voor dat wij een goed resultaat kunnen neerzetten!
2

Machinaal borstelen

Tijdens de voorinspectie worden uw meubels geborsteld met zorg, zo zorgen wij er voor dat uw meubels niet beschadigd raken. Door diep te borstelen kunnen wij het diepe vuil van uw meubels los krijgen, dit maakt het gehele proces gemakkelijker. Daarnaast gebruiken wij ook milieuvriendelijke middelen.
3

Stoomreiniging

Daarna gaan we over naar de diepreiniging en dus het reinigen van uw meubels. Met hoge druk stoom halen we eventuele vlekken en oneffenheden uit uw bank.
4

Droog stofzuigen

Na de stoomreiniging komt droog stofzuigen. Ook hier komt onze professionele apparatuur weer aan bod. Als er een huisstofmijt of viezigheid zich verstopt in uw meubels, dan vinden wij deze!
5

Premium impregnatie

Tijdens de reiniging doen wij een gratis basis impregnatie van uw meubels. Dit zit verwerkt in onze reinigingsproducten. Heeft u liever een premium impregnatie omdat u uw meubels echt goed wilt beschermen? Daar schrijven wij verder hier onder meer over!
6

Premium impregnatie

Heeft u recentelijk een nieuwe eetkamerstoel set gekocht of bent u heel blij met uw huidige set, dan kunt u deze ook laten behandelen met onze premium impregnatie dienst. Deze premium dienst is gemaakt voor mensen die hun eetkamerstoelen niet enkel willen reinigen, maar ook willen preserveren. U wilt uw eetkamerstoelen uiteraard goed onderhouden. Herkent u zichzelf hier in? Dan raden wij u 100% aan te informeren over de mogelijkheden!

Contactformulier

Wat kost het om mijn stoelen te laten reinigen?

Wij leveren een snelle service op maat, dit is omdat geen enkele klus hetzelfde is. Bij ons ontvangt u een gepersonaliseerde offerte binnen één minuut, die ook nog eens gratis is! Daarnaast zijn wij actief door heel Nederland, van maandag tot zaterdag. Met efficiënte routes en goed getraind personeel zorgen we ervoor dat u zo snel mogelijk geholpen wordt met uw reinigingsproblemen. Benieuwd naar wat de scherpe prijs is om uw eetkamerstoelen te laten reinigen? Klik dan op de knop hier onder!

Offerte aanvragen

Veel gestelde vragen

Kunnen jullie alle vlekken verwijderen?

Als vuistregel hanteren wij dat 95% van de vlekken verwijderd kunnen worden uit uw meubilair. Helaas zijn er vlekken die zeer moeizaam tot niet volledig uit uw meubels gehaald kunnen worden. Denk hier bij aan vlekken als: inktvlekken, rode wijn vlekken en bloedvlekken. Daarnaast spelen ook nog andere factoren mee: welke stof heeft het meubelstuk, welke kleur heeft het meubelstuk en hoe hardnekkig is de vlek. Twijfelt u over de bestrijdbaarheid van uw vlek? Neem dan even contact met ons op.

Hoe lang blijft impregnatie beschermend?

Aan de hand van het meubilair dat geïmpregneerd is, zal de impregnatie tussen de zes en twaalf maanden aanwezig zijn op uw meubels.

Op welke dagen kunnen jullie langskomen?

Van maandag tot en met zaterdag zijn wij onderweg om al uw stoomreinigingsproblemen op te lossen. Let er wel op dat onze zaterdagen zeer druk zijn. Bent u enkel op deze dag beschikbaar, dan raden wij aan op tijd te reserveren.

Zijn jullie ook in de avond beschikbaar?

Wij zijn ook in de avond beschikbaar om te stoom reinigen. Wij realiseren ons dat veel mensen overdag werken en komen u zo graag tegenmoet.

Krijg ik een factuur van jullie werkzaamheden?

Ja, u ontvangt een factuur van de uitgevoerde werkzaamheden. Deze krijgt u direct na de uitvoering opgestuurd via uw opgegeven e-mailadres.

bruin bankstel

Garantie voor kwaliteit

Onze méér dan vijf jaar aan ervaring, gecombineerd met ons intern opgeleid personeel, zorgt ervoor dat wij kwaliteit garanderen. Daarnaast hanteren wij ook scherpe tarieven, zo zijn de volgende dingen compleet kosteloos:

  • Basis impregnatie
  • Géén voorrijkosten
  • Géén administratiekosten
  • De glimlach op uw gezicht wanneer uw eetkamerstoelen gereinigd zijn