Offerte aanvragen
Gratis offerte

Annuleren van de gemaakte afspraak

Het is altijd vervelend voor beide partijen wanneer u de gemaakte afspraak moet annuleren. Voor het annuleren van de afspraak hebben wij het volgende annuleringsbeleid. 

Annuleren binnen 14 dagen na gemaakte afspraak

U heeft recht om de gemaakte afspraak binnen 14 dagen na het maken van de afspraak kosteloos te annuleren, tenzij deze valt onder een van de onderstaande voorwaardes. Het annuleren van de afspraak geschiedt altijd op dezelfde manier waarop we direct de afspraak hebben gemaakt via WhatsApp. 

Annuleren binnen 7 dagen voor de gemaakte afspraak

Bij annulering van de afspraak binnen 7 dagen van de afgesproken datum rekenen wij een percentage van 50% van het totaal afgesproken bedrag ten behoeve van de onkosten.

Annuleren binnen 2 dagen voor de gemaakte afspraak

Bij annulering van de afspraak binnen 2 dagen van de afgesproken datum rekenen wij een percentage van 75% van het totaal afgesproken bedrag ten behoeve van de onkosten. 

Annuleren op de dag zelf of niet thuis tijdens de afspraak

Bij annulering van de afspraak op de dag zelf van de afgesproken datum of wanneer u tijdens het afgesproken tijdsvak niet aanwezig bent en wij voor een gesloten deur staan rekenen wij een percentage van 100% van het totaal afgesproken bedrag ten behoeve van de onkosten. Indien u na het betalen van deze factuur een nieuwe afspraak wilt maken brengen wij enkel nog voorrijkosten van €85,- incl. BTW in rekening. 

Chat openen
1
WhatsApp ons
Hoe kunnen wij u helpen?